ADAM EXCLUSIVE s.r.o.

Firma ADAM EXCLUSIVE s.r.o. byla založena 16. června 2004. Hlavní náplní je výroba uniforem. Jsme šicí dílna zaměstnávající pracovníky se změněnou pracovní schopností a byl nám přiznán statut chráněné dílny. V současnosti zaměstnáváme celkem dvacet pět pracovnic se změněnou pracovní schopností, z toho sedm je částečně invalidních. Sídlo firmy ADAM EXCLUSIVE s.r.o. se nachází ve výhodné poloze na Tyršově ulici v Bystřici pod Hostýnem.

Hlavním výrobním programem firmy ADAM EXCLUSIVE s.r.o.  je šití uniforem a profesního ošacení. Šijeme uniformy pro Sbory dobrovolných hasičů, HZS, dopravní společnosti  a bezpečnostní agentury. Pro SDH dodáváme kompletní vybavení od botů po čepice.

Největšími odběrateli jsou hlavně dopravní společnosti ( VEOLIA ), sbory dobrovolných hasičů, hasičské záchranné sbory  a bezpečností agentury, pro které šijeme veškeré ošacení. Novým výrobním programem je výroba košil. Zajišťujeme kompletní výrobu uniforem včetně loga, potisků a ostatních doplňků. Největší pozornost věnujeme kvalitě výrobků a individuálnímu přístupu k odběratelům.

Uniformy šijeme pro všechny typy postav. Zajišťujeme šití uniforem pro klasické velikosti, šití uniforem pro velikosti nadměrné a šijeme uniformy i pro netypické postavy. Tady doporučujeme přímo návštěvu naší firmy, kde po dohodě zhotovíme oděv přímo na konkrétní zakázku.
Uniformy pro Sbor dobrovolných hasičů šijeme z kvalitní oblekové tkaniny ve složení vlna, polyester, lycra, která je velmi oblíbená a žádaná. Ze stejného materiálu jsou zhotoveny i čepice – brigadýrky.
Pro příslušnice SDH šijeme saka, sukně a kalhoty. Sukně upravíme do délky, kterou zákaznice požaduje. Ženám dodáváme k uniformám slušivé kloboučky zhotovené z kvalitní plsti.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.